> -

härliga lov :D

Kommentarer (0)

2010-10-31 @ 12:15:17

mycket att göra just nu, ska städa hos kaninen och göra mig klar.
ska ta bussen till trelleborg sen åker jag och älskling med syster och Benny till andra syster och hälsar på :)
ska bli kul o träffa Alicia och Noah igen :D och alla andra såklart.

känns som detta lovet kommer bli kul :D massa biobesök, saw 3d och paranormal activity 2 antagligen :) och halloween "fest" och kanske åka skridskor och baka lussebullar ;) xD blir kanske ett malmöbesök också.


easytone

Kommentarer (0)

2010-10-30 @ 13:53:22

lyssnar på mina älsklingar all that remains :D finns visserligen bara livelåtar så bytade till adept nu ^^
VILL SE ATR I DECEMBER!!!!!!! dom kommer till malmö :O senast jag såg dom var vi i göteborg, tänk att dom kommer till malmö denna gången?! inte alls långt juuuhuu.. soilwork och caliban är förband, men det skulle tydligen vara ganska dyrt :( måste ha studiebidraget från november till julklappar.. så tycker någon ger mig pengar :D
OCH!
så har jag bestämt mig för att skita i kameran, tills vidare :( ska köpa dom nya reebok-skorna (easytone) som är runda under fötterna, och börja powerwalka (Y) jag ska bli SMAL! hihi ;)



julmust

Kommentarer (0)

2010-10-29 @ 09:09:34

tja! sitter i skolan, har nyss gjort psykiskapsykologiprovet :D gick skitdåligt, måste nog göra om det hihi.
nu börjar man om en timme, funderar på om jag ska gå och handla julmust :O men vet inte var man köper såna små flaskor.. antagligen på ica ^^

hmm.. ikväll är det idol så det ska jag inte missa :D min favorit jay smith ska sjunga en backstreetboyslåt :P haha ska bli kul att höra ;)

oj märkte nyss mina inlägg bara handlar om skolan nästan :P men jag har blivit sånt stud :O

psykologogloui?

Kommentarer (0)

2010-10-28 @ 14:51:00

nej, fuck off psykologi säger jag.
har 30 instuderingsfrågor att svara på, har typ 10 kvar. orkar verkligen inte skriva mer, slösar på mitt anteckningsblock! har skrivit 3-4 sidor redan :( ska skriva av allt på datorn nu, mycket bättre :)

ger upp livet för ett tag

Kommentarer (0)

2010-10-28 @ 09:15:39

mår inte alls bra idag.. inte alls :( så blir hemma från skolan. har sjukanmält mig till varje lärare + mentor så nu ska dom fan inte kunna missa att sätta rätt frånvaro på mig. ska ha koll :)
tydligen ska vi få reda på våra prov idag i religion.. fan, det ville jag veta :( hoppas hon skriver det till mig på FC.. skrev jättebra på det, hoppas på MVG :D och ja, jag är seriös haha.. men tror det blir VG. bara ett G hade fan varit lite för lite :S

tänkte plugga genom allt jag har kvar idag. har psykologiprov imorgon så får träna som fan på det, tur det finns instuderingsfrågor! det är det BÄSTA om jag ska lära mig något, kommer fan ihåg allt :P
ska väl klämma in nån film också, och städa..
men ska nog sova en stund till först.



en bild på mig?! :O inte ofta det händer ;) hatar färgen iallafall.. vill ha det mörkt, eller rött. men inget fastnar ju :(

helnudda

Kommentarer (0)

2010-10-26 @ 17:47:20

sitter o käkar chokolala helnöt :D <3
har varit i skolan idag, såg shakespeare in love på engelskan, den var jäättebra! har bara sett en äldre version som också är bra faktiskt, men denna var nog bättre :)
sista lektionen var det diskussion om spex, förvånad över att det gick så bra ^^ så nu har vi klart vad vi ska vara utklädda till, skönt :) ni får veta det seeenare, mycket senare, eftersom det ska hållas hemligt lite nu :) men kan ju säga det kommer bli BÄST!

imorgon kommer nytt avsnitt av OTH :O haha jag och mitt OTH men det är ju så jävla bra :)

måste plugga -.- har prov imorgon tänkte jag. och redovisning. blä.
nej, måste sätta igång.



trötter

Kommentarer (0)

2010-10-25 @ 22:30:28

fyfan vad jag är trött :( skolan kör slut på en..
ska gå och lägga mig nu faktiskt, upp tidigt imorgon igen!

btw, känner att mina inlägg är lite korta, men ingen kommenterar juuu? känns inte kul o skriva massa när ingen kommenterar :( vad kan jag skriva om?

måunday

Kommentarer (0)

2010-10-25 @ 16:44:52

fyfan nu är jag helt slut :)
varit i skolan hela dagen, VARJE LEKTION! även gjort ett prov som jag bara fick idag på mig att träna på ju! gick ju skitbra, svarade på 5 frågor av 21 xD aja man kan inte alltid ligga på topp ;)

ont i magen (MAAAHAAA fick mitt samtal nyss btw :O nu blev jag nervös haha)
liten unge satt och smällde mig i huvet med en ballong på bussen, sen tror jag att jag råkade trampa på den :$

LOV NÄSTA VECKA!!!!!! :D

i got up!

Kommentarer (0)

2010-10-25 @ 06:44:09

fyfan vad jag är bra. glöm inte det!

jag kom upp, på en MÅNDAG. vanligtvis brukar jag sova nu, men nej nu jävlar.

en sak

Kommentarer (0)

2010-10-24 @ 21:47:05

jag säger bara en sak; julmust <3

ny header :D

Kommentarer (0)

2010-10-24 @ 19:49:37

ny header nu :) gjord av Erika :) blev fiiin faktiskt, men jag hade problem med att sätta in den så hon fick göra det ^^ haha.

varit hos älskling sen igår, trevliigt :) åt taco och hans mamma hyrde film. inglorious basterds, sin city, corpse bride, secret window och åter till cold mountain. sov knappt något sen, ingen aning om varför :S låg bara o vred o vände på mig hela tiden.. aja nu är vi hemma hos mig iallafall och jag köpte julmust innan (Y) :D

skola imorgon och DEEET är drygt! prov i samhälle men jag har inte ens fått materialet (Y) BRA TINA!
men ska hämta det 09.55 imorgon om någon ville veta, så har till sista lektionen på mig att träna. får se hur bra de går haha!

tog tag i att kolla min frånvaro och närvaro på Vklass. kul att dom satte ogiltig frånvaro på en lektion jag VAR på och en lektion jag var sjukanmäld på. noll koll har dom. har redan varit hos rektorn och han sa jag skulle komma in igen om det hände igen, och även ha bevis på det. ska se om jag hinner skriva ut det imorgon så ska jag sticka dit, för jag är verkligen trött på att dom inte skärper sig :S

Lasermannen SD's fel? skulle inte tro det..

Kommentarer (0)

2010-10-23 @ 15:27:33

lyssnar just nu på en inspelning av en debatt mellan SD's Erik Almqvist och någon Per Svensson som vill påstå det är SD's fel för denhär Lasermannen som härjar i malmö.
ni som inte vet vem det är, så är det en sjuk jävel som går/åker runt och skjuter folk. nu senast har det varit endast invandrare, vilket är därför det blir SD's fel enligt skruvade journalister/politiker.
enligt mig är det sjukt, att dom skyller på ett litet parti utan inflytelse, när det är de stora partierna som styr samhället (han säger detta i debatten) och jag tycker han har rätt!

lyssna på den här:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=4123382&play=2694377&playtype=Ljudklipp

hittade hur man länkar! YEY!

godmorgon :)

Kommentarer (0)

2010-10-23 @ 13:05:34

vaknade halv 12 bredvid världens underbaraste älskling <3
våra planer idaag är att åka hem till hans mamma ikväll :) just nu har han cyklat iväg och ska pilla med sin cross.. så jag ska väl typ göra mig klar till 4-5 tiden så åker vi sen :)

alltså man känner sig helt deprimerad när datorerna klyddar :( JAA jag är beroende av en dator, men mycket för skolarbete också liksom. i dagens läge kan man faktiskt inte klara sig utan en dator :) har 3 stycken ;) två stationära och en bärbar, och det är den bärbara som funkar just nu haha.

inatt drömde jag att jag hade min kamera! :( va helt säker på att jag hade en när jag vaknade också men när jag tänkte efter så va de ju inte så.. hah x) hatar att vilja ha något sjukt mycket för då drömmer jag om det alltid. samma med min läpp piercing, ville ha det sjuuukt mycket så drömde om det alltid men sen gjorde jag den själv i skolan, för fick inte av mamma egentligen haha xD
så nu behöver jag BARA ca 4000 och har typ 1000 nu.. kommer aldrig gå :( funderar starkt på avbetalning. tänkte ju köpa den på juldagsrean, och även om jag sparar alla studiebidrag tills dess kommer jag ändå inte ha råd så.. :(




want it sooo bad.. :(

sex drive

Kommentarer (0)

2010-10-23 @ 00:31:08

hahaha skitrolig film! såg denna precis med älskling. sjukt kul :D
skrattade så jag grät till en viss scen xD
när de sitter i fängelset och snackar, och så berättar dom massa snyfthistorier för varandra och så helt plötsligt säger en tant (som man bara ser typ huvudet och halsen på) "ååh kom hit så ska du få en kram" och så hör man massa fisar i bakrunden, sen bara sitter hon på dass mitt i allt och skiter HAHAHAHAHAHA!
jag vet jag har barnslig humor xD har ont i magen fortfarande så mycket jag skrattade haha..

nä nu jävlar, ska jag och älskling sova, eller kanske se ett avsnitt av OTH först. får se, somnade nästan sittandes och gåendes innan :O xD
imorgon ska jag sova ut som fan, sen kanske vi åker till älskling, får se.. på kvällen ska vi iallafall se JUNO :D Michael Cera är ju med där :D

aja, nu ska jag gå ifrån datorn, hörs imorgon :* NIGHTYNIIIIGHT!

virus -.-

Kommentarer (0)

2010-10-22 @ 18:07:44

jahapp. virus på den ena datorn. skitkul -.-
kunde inte få bort det så stängde av datorn, nu när jag startar den blir det blue screen och det står "the system has been shut down". det låter inte bra ^^ min kusin hjälper mig just nu så det kanske löser sig :P
kan ingenting om sånt haha.

happiness

Kommentarer (0)

2010-10-22 @ 13:24:46

hallå kan ni fatta hur glad jag är just nu? :D :D :D
gjorde skitbra ifrån mig på provet, tyckte jag! får hoppas det blir bra resultat också ;)
och jag FÅR SLUTBETYG YEAAAHHH!!!!!!!!!!!!! inte meningen jag skulle få det från början men världens bästa lärare skrev över mitt S till ett IG :D haha har aldrig varit så glad för ett IG!

aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh känns som mitt liv bara går uppåt :)

btw fick aldrig mitt samtal imorse. skitdrygt, måste ha telefonen på mig hela tiden.. fast nu i helgen tror jag inte dom ringer så behöver kanske inte vänta så mycket då :)

ikväll blir det taco, idol, ananaspaj och coca förhoppningsvis, med älskling och mammsen :'D
är på så bra humör så jag snart börjar städa mitt rum hahaha.

en glad sak!

Kommentarer (0)

2010-10-22 @ 06:33:42

vill ni veta en sak?

jag kanske kan få RIKTIGA betyg! :D GILTIGA betyg! :D allt hänger på en lärare som jag har kontaktat.. så vi får se :) trodde inte jag kunde det. men det är härliga nyheter :D

nu väntas samtal om en timme typ sen är det lektioner, psykologi, religion och ett möte på slutet :) CIAOOO hörs senare :*

sova och frysa

Kommentarer (1)

2010-10-21 @ 20:39:37

haha somna precis en stund.. men fyfan va kallt det var här uppe :O tror jag kryper ner igen :)
måste hinna med o träna lite på provet också, annars ska jag bara mysa med älskling :D <3
och sova såklart ;)

and off i go already

Kommentarer (0)

2010-10-21 @ 14:27:03

men öööööhhhh. trodde bussen gick så jag kunde vara i stan 4 men nu måste jag snart ta den vid 3 istället! blir massa väntandes, tur man är van ><

ajjjja! har pluggat lite nu till religionprovet imorgon. känns som det kommer gå åt helsikejävlars :D får försöka iallafall :)

fyfan för falskhet :)

Kommentarer (0)

2010-10-21 @ 11:51:09

nyss varit på utvecklingssamtal. fick en del dåliga och en del bra nyheter :)
sen förstår jag verkligen inte hur genomfalska personer kan klara sig här i livet! fyfan alltså. jag hoppas verkligen på rättvisa någon dag, om jag så själv ska se till att det händer :)


är hemma nu, som ni kanske förstod ;) ska in till stan i eftermiddag igen, ska göra ett ärende, HEMLIS ;) ni får säkert veta allt senare kära läsare :)

fuck :|

Kommentarer (0)

2010-10-21 @ 07:27:41

godmorgon!
kollade nyss på mina omdömen.. såg inte bra ut :( men jag kommer att fixa det. ska verkligen skärpa mig. måndagar och tisdagar är de dagar jag måste ta igen. måste! :O
men usch jag vill inte gå ut.. kallt och jävligt. :(

sötnosarna och... snö?!

Kommentarer (0)

2010-10-20 @ 23:00:34

FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT NU! hade egentligen tänkt gå och sova men ni läsare måste ju först få veta hur trött jag är?! :O

vissa säger att det snöar. men här gör det inte. tur. vaknar jag och det är vitt ute DÖR jag! jag smälter.
har bara utvecklingssamtal imorgon sen ledig resten av dagen, hur SOFT är inte det?

bjuder en bild på världens sötnosigaste tvillingar nu:



<--- Alicia och Noah ----> båda födda 101017 :)
det är min systerdotter & systerson som ni kanske förstod hihi :)

design

Kommentarer (0)

2010-10-20 @ 19:03:33

ja och det får bli denna design sålänge, hittar ingen snygg gratisdesign. ja man måste ju leta efter såna eftersom jag är så retard och inte kan göra en själv eller så vill ingen göra en till mig! :(

färg som inte fastnar

Kommentarer (0)

2010-10-20 @ 16:42:03

jag vill färga mitt hår, kom jag på.
men det är nåt konstigt med mitt hår, färgen fastnar inte :O
inte ens permanent färg :O åker ur av bara några tvättar.. :( vill ha de mörkt ju!
nu kommer alla blonda slingor fram igen, för slingor är det enda som fastnar x) SKITSKUMT!

nu jävlar

Kommentarer (0)

2010-10-20 @ 14:27:33

nu är det serious business fantamaj! men ingen här får veta, kan inte skriva ut nånting om det, än..
är i alla fall sjukt nervös, hade ont i magen innan xD men ändå, JAG är inte den som behöver vara nervös egentligen :) men antar man blir det ändå.

ska snart titta på ett nytt avsnitt av one tree hill :) efter det avsnittet kan jag inte se från säsong 8 förräns i november :'( dom har uppehåll i USA.
för er som inte hänger med så tittar jag på säsong 8 SJÄLV, och säsong 4 nu med älsklingen, eftersom han halkat efter så tittar vi nu igenom alla tills vi är framme på 8 :) jag kan inte vänta så jag fortsätter titta på åttan, och nej, det är inga problem faktiskt! kan läsa flera böcker samtidigt också (ni fattar vad jag menar va?) vissa kan ju inte det utan att blanda ihop dom :P

äldre människor

Kommentarer (0)

2010-10-20 @ 13:33:13

alltså det gulligaste idag är nog på bussen. en äldre man reser sig så att en annan äldre dam får plats att sitta. och bussen står still tills dom kommit tillrätta. man vill bara krama om sånt folk :D
till skillnad från allt annat jag sett. egoistiska busschaufförer som SER att en äldre tant inte har hittat nånstans att sitta än, men kör ändå. så jävla taskigt, de har inte de krafterna som alla andra har, och hon snubblar ju till, men som tur är trillar hon inte.
förfan, vänta tills de äldre har satt sig ner!

jag tycker om äldre människor. dom är så goa :)
hatar folk som är snutiga mot dom. dom som säger att alla äldre hatar ungdomar. men det är ju inte sant ens ><
ALLA gör inte det.
men jag kan ju säga, hade jag varit en äldre tant, hade jag också känt obehag bland tonåringar/unga vuxna. man läser ju så mycket skit dom gör, tränger sig in i deras hem och rånar dom. så jävla fegt, bara för vissa är lite svagare. våga råna någon annan istället, typ en miljonär på 30 - 40 plus. nej för det vågar ni inte va? :)

nej, gilla äldre folk! :D




galen katt

Kommentarer (0)

2010-10-19 @ 20:20:38

nu har vi väntat ända sen 7 tiden på att fixa ner ett nytt avsnitt av one tree hill, eftersom det bara avslutades mitt i >< skitdrygt, brukar inte ta såhär låång tid!

låg på mage i min säng nyss och min katt har toss just nu och springer runt och hoppar på väggar, så hon tar sats och hänger sig UNDER min fot :O AAAJJJJJ

kvällen

Kommentarer (0)

2010-10-19 @ 18:15:42

nu har jag kämpat med mina kort! :D säger inte vad det är för kort än, lägger in bild sen ;)

nu ska jag bara ta det lugnt, kolla one tree hill med älskling - det vanliga då alltså ;) kanske lite popcorn och julmust med? :O

inte ledig :(

Kommentarer (0)

2010-10-19 @ 14:59:47

baaaajs trodde jag skulle få vara ledig imorron... allt hängde på just den lektionen men nu är jag tvungen att komma på den enligt läraren :O aja.. bättre en lektion än fyra ^^

nu har vi iallafall hittat massa förslag till spex :D fan ta om någon gnäller.. man ska ju förfan vara löjlig den veckan ;) våga stick ut för en gångs skull liksom ^^ kan inte riktigt skriva ut dom här, det ska ju vara lite hemligt, men bra som fan är dom! :D hoppas nu alla andra går med på något av dom, aldrig kul när man aldrig kan komma överens ><

gomaurrn

Kommentarer (0)

2010-10-19 @ 10:18:52

fan.. haha.
skola snart. ska göra mig iordning. kanske ledig imorgon, ska ta reda på det ><
måste plugga massa idag. har två prov plus ett nästa vecka :O

hehehe.. det löser väl sig.

pojkvän lurar flickvän

Kommentarer (0)

2010-10-18 @ 22:21:43

haha! ni trodde säkert något extremt, men hjälpte bara älskling att klippa sig.
han lurade mig :O innan han kom skickade han ett sms att han hade en överraskning. och jag bara ahnä... detta blir aldrig bra liksom xD
sen när han kom hade han sidecut :'( klättrade nästan på väggarna. hatar det. det är svinfult :( iallafall på min söta pojkvän... men sen säger han att han inte är klar, så jag blir lääääättad när jag hjälper han att klippa av resten.

men det slutade såhär:



blev ju lite gulligt eller hur? :D fast är fortfarande lite så njaaa.. bättre än sidecut iallafall! :)

nu ska jag bums i säng och sova. faktiskt.

cutcut

Kommentarer (0)

2010-10-18 @ 19:29:02

hej, nu ska jag gå och raka av nånting :D ni får veta vad det är senare..

@ teh sjykhys

Kommentarer (0)

2010-10-18 @ 15:07:31

alltid lika kul att göra sånthär med familjen. ><
var i lund, skulle till kvinnokliniken.
"amäh har får vi inte lov att gå in.." *går in ändå*

hahaha.. träffade iallafall tvillingarna, sjukt småå och söta :D har bilder men lägger inte upp dom förrän föräldrarna själva lagt upp, tycker det är deras ära ;) haha.

sitter och dricker min efterlängtade julmust <3 gottigottgott. ska laga mat tills min älskling kommer hit, potatisgratäng och kyckling. undrar hur det ska gå. klarade visserligen hemkunskapen men då va de precis som man hade en pistol mot tinningen varje gång, med den läraren vi hade xD
aja det ska väl gå bra? bara in med skiten i ugnen och lite sånt :D

måndagsångest

Kommentarer (0)

2010-10-18 @ 09:34:16

varför kan jag aldrig stiga upp på måndagsmornar? snälla någon säg hur man blir av med måndagsångest.. det är skitjobbigt och det börjar bli seriöst.. :(
fast nu spelar det absolut ingen roll, eftersom vi snart ska åka och träffa tvillingarna som min syster fick igår! :) det betyder jag blir moster för andra gången, eller ska man säga tredje? :) hahaa.. det blev en tjej och en kille iallafall, Alicia och Noah :D fina namn faktiskt.
det är myycket viktigare än skolan, om jag får bestämma :)

min blogg har blivit tråkig känner jag. helt för svart design -.- och människor kommenterar ju inte? :O har hela NIO läsare så någon kan väl kommenteraaa? skriv en kommentar med er blogg vetjaaag, så jag också kan läsa något :)

nu ska jag göra mig klar, hörs senare ^^

update

Kommentarer (0)

2010-10-17 @ 13:00:13

oj heeeej inte skrivit på 2 dagar ;)

inte hänt något speciellt, varit på teater med klassen. moomsteatern :) dom är sjukt duktiga, andra gången jag ser dom nu ^^ denna gången va det inte någon speciell handling, men riktigt riiktigt bra faktiskt. lite läskig och sorglig om vartannat haha!

igår och idag har jag städat x) är snart klar. ska städa hos kaninen också, och plugga -.-
vi har massa prov nu, och två av dom har vi fått instuderingsfrågor till vilket är sjukt bra eftersom jag lär mig som fan av det :D så lär få bra betyg tror jag ;)

snart juuul! :D AAAHH vad jag längtar, börjar snart julpynta :P
och syster får snart sina tvillingar, kanske nästa vecka ;) hihi ska bli kul
JUUUUUULMUST och julpynt <3

varning för fula ord

Kommentarer (0)

2010-10-14 @ 15:22:02

läste nyss att en liten golden retriever hundvalp blev sparkad, och dog.
en tjej som va ute och gick, tappade kopplet för hon skulle hjälpa sin 1-åriga dotter eller hur gammal hon nu va..
valpen sprang fram till en man med hans dotter och skulle bara hälsa på dottern (ingen attack eller så) men då sparkar mannen till hunden så hårt att den flyger åt helvete och kunde inte gå sedan, och kräktes.

finns så jävla mycket jag vill säga, jag vill bara göra ännu värre saker med äckliga djurplågare. kedja fast dom och utsätta dom för världens hemskaste tortyr.
fyfan för dig din äckliga jävel, hoppas du lider av dåligt samvete hela ditt sorgliga liv. alla hatar dig.

vi ska fan ta dem!

Kommentarer (0)

2010-10-12 @ 16:28:47

nu har vi fått in välbehövda poäng! checka; viskafantadem.blogg.se
(vet inte hur man länkar?)
men jag säger bara: bra jobbat! :D

mirrors 2 lagg

Kommentarer (0)

2010-10-11 @ 16:26:33

omg haha skulle lägga upp videon till mirrors 2 trailern för att berätta för er kära läsare att det finns en tvåa!
men datorn hängde sig också startade videon och jag blev rädd (är ensam hemma) så klickade som fan överallt för att få stopp på det men sen försvann allt o nu vågar jag inte prova igen xD

tankar

Kommentarer (0)

2010-10-11 @ 12:45:50

inte lönt jag skriver ut detta, har gjort det så många gånger men ingen har tagit åt sig. visst, nu tänker ni att det är smartare att snacka med personerna, men det är alldeles för många och samtidigt vill jag inte peka ut någon. känner någon att den passar in här så är det förmodligen sant.

men det fanns en tid då jag var någons bästa vän, den dom vände sig till när dom hade en glad nyhet för att dela glädjen med mig, den dom vände sig till när dom var ledsna, och vi pratade om allt. var det fest blev jag bjuden, eller så gick vi bara ut och hittade på något.
nu har alla nya och bättre vänner och har glömt bort de gamla. är nån ledsen kan dom vända sig till mig när dom inte har någon annan att snacka med för stunden, men vet ni vad? jag tänker inte ställa upp längre.
varför, varför ska jag, när jag inte längre kan vända mig till någon? ifall nu någon dyker upp och det visar sig att jag kan, så vill jag inte längre. vill inte dela med mig något sådant när ingen längre står mig nära.

detta låter väl som om jag är mobbad, jag vet ^^

det läskiga är, att förr när jag skrev ut sånthär, menade jag max 2 personer.. detta är till ALLA som känner igen sig. fråga inte mig vem jag menar, för det vet ni själv, och jag hoppas på en förändring.
jag vill inte tvinga någon att vara vän med mig, men är det såhär man är vänner vill jag inte veta av det.
man hörs inte av var fjärde månad, och fortsätter kalla oss vänner. så är det bara.

jag vill veta var problemet ligger.. tusen frågor men inga svar.. har jag inte förändrats till nivån ni är på nu? har jag blivit tråkig? är det för jag har pojkvän? jag vill veta!

arbetslös mohaha

Kommentarer (0)

2010-10-10 @ 12:15:18

då är man arbetslös. höh.
skönt med sovmorgon om helgerna ett tag men sen måste jag söka nytt! :)
kommer sakna alla dock.. :( så himla goa allihopa :D

sov bättre inatt, men fortfarande trött >< funderar på att sova men har så mycket att göra, måste städa, och plugga..

läste i kvp om en 80-åring som blev rånad. men när det hände så slog hon till rånaren! :D haha go go go!
sån tant ska jag också bli.

me are rich

Kommentarer (0)

2010-10-09 @ 15:39:07

jag är trött. sov inte mycket inatt hos älskling, mådde illa :( det gick inte över förrän kl 5 på morronen typ.. sen upp kl 8 ^^

sista helgen på jobb iallafall, fick extra dricks hehehe så nu är jag ca 500 kr rikare. det går rakt ner i spargrisen till min älskade kamera :D

har inte haft tid att sova en stund -.- behöver deeeet som faaan..
väntar på att älskling ska komma hem sen ska jag dit igen.

läste på aftonbladet att en veterinär RÅKADE avliva en katt på 10 månader. större idiot finns inte!
så jävla arg jag hade blivit, om det hänt mig.. blir visserligen arg nu med men ändå. fyfan...

btw jag vet att min rubrik inte stämmer, jag har faktiskt VG i engelska (H)

fjortisgänget.. kinda ruined my day

Kommentarer (0)

2010-10-07 @ 13:41:11

kan saker BLI värre idag eller?
dagen börjar med att jag är svintrött och kan knappt hålla ögonen öppna vilket jag inte förstår för jag somnade inte jättesent, sov längre än vad jag brukar! när jag ska hem missar jag BUSSHELVETET för en enda sekund så det är bara att placera röven nånstans och vänta tills nästa kom över 1 ½ timme senare... -.-
när jag väntar kommer en bunte fjortisar av både killar och tjejer och sätter sig bredvid mig?!
alltså WHAT THE FUCK! låt mig sitta i min busskur själv tack, och GE FAN I att vara så jävla högljudda.... GAH!
gick därifrån med en fet suck.


fan. måste ju tillägga att älskling var bäst, för han kom och höll mig sällskap ett bra tag :) <3

32 månader <3

Kommentarer (0)

2010-10-06 @ 12:14:25

tjohajsansvajsanalltsåeeh :)

LÖNT att gå till skolan eller vaad? var på konstutställning i en halvtimme sen fick vi gå. hahah ^^
så idag är mina planer än sålänge

* städa
* se senaste avsnittet av one tree hill!!!!!! <3
* plugga -.-

i love my new shoes <3
datorfan vägrade få in en bild så ni får den kanske senare :)


som rubriken säger så har jag och min älskling 32 månader idag :) jag älskar dig <3

kanelbollar *skånskt*

Kommentarer (0)

2010-10-05 @ 21:41:14

nu har jag käkat massa kanelisar :D
och älskling är här <3

så nu ska vi titta på OTH och sen sova :) ovanligt?
imorgon börjar dagen med konstutställning med klassen kl 10! :)

nightynighty alla läsare :*

hindenbuuuuurg

Kommentarer (0)

2010-10-05 @ 17:37:42

hehe hej :$

idag har jag bara slappat (H) nej förfan har ju pluggat också! skrev om Paul von Hindenburg.. hans död gjorde så att Hitler fick makten typ! haha... Ikea's grundare Ingvar Kamprad är en avlägsen släkting till Paul. tänk vad man kan lära sig! :D
städade hos min lilla kaninis också.. och borstade hennes gyllene päls (H)

nu är syster här, hon kom med kanelbullar eftersom jag inte fick en enda igår! vad taskiga ni är, ingen bakade till mig :( förutom syster hihi :)

ikväll kommer älskling och vi glor väl antagligen på one tree hill :)
vill han ska komma ifatt mig till säsong 8 men så har han inte sett det på skitlänge så är tvungna att börja om :(
nu är vi på säsong 2.. hahah känns som detta kommer ta tid?

fläskläpp!

Kommentarer (0)

2010-10-05 @ 13:19:03

alltså är det klokt?

haha ni vet min finne vid läppen, precis vid piercinghålet?
den är nog fan inflammerad för när jag vaknade imorse hade jag värsta fläskläppen så piercingen (har en ring i just nu) är typ för liten så det spänner som fan nu haha!

jaa.. är inte i skolan idag heller pga anledningar, som bara jag själv förstår tydligen..
tänkte passa på att plugga som fan, har även tagit reda på allt jag missat så dom som tänkte säga att jag inte bryr mig har fel ;)

måste komma på ett projektarbete också.. vad kan jag som går barn & fritid göra som projekt?

escape the fate

Kommentarer (0)

2010-10-04 @ 23:04:24

har fått situations med escape the fate på huvudet

men nu ska jag sova så det går nog över :) (Y)

hörs imorgon kära läsare :*

btw imorgon slutar jag halv 12!!!!! YES!


så. nightynighty lovely readers :*

helt onödiga problem

Kommentarer (0)

2010-10-04 @ 15:41:13

jag har lite problem nu.

* har fått en finne precis vid mitt läpp-piercing-hål och det gör jätteont :( känns som det är piercingen som är inflammerad..

* rensade lite jeans nyss. sparade 2 par. ett par vill jag se hur dom ser ut när jag sytt in dom i benen innan jag bestämmer mig, och ett par ville jag ha kvar för jag minns att dom satt skitbra på mig när dom väl passade så ska banta mig efter dom xD smart va?


giriiiiiiig

Kommentarer (0)

2010-10-04 @ 14:25:24

fan vad jag vill mycket nu då!

ville ju köpa en sån jacka som min syster har köpt nyss.. kanske i en annan färg för att inte härmas helt för mycket :) men som sagt den var dyr så det blir väl inte av. samtidigt som jag vill se Avenged Sevenfold i november och sen vill jag ju ha en kamera.
detta går inte ihop :(

glömde säga vad jag ska göra på lördag juu! tvingar ut älskling, att käka ute och kanske se bio :D
vi hittar aldrig på nånting så tänkte att det behöver vi göra nu.
vi kan kanske fira min sista dag på jobbet hehehe.. om man nu måste ha en anledning till att äta ute o såå..


studentdrömmar

Kommentarer (0)

2010-10-04 @ 13:51:29

haha drömde om att jag skulle ta studenten igen.. faaan alltså så surt :(

annars idag vill jag ha kanelbullar, så nu tycker jag att alla bakar vars en till mig :D godast får... ingenting. har faktiskt inget att bjuda på ^^

på fredag är jag ledig :D blir inget 250-dagars heller för mina pengar tog slut :( behövde för mycket. första gången jag hade pengar sen innan sommaren så ja ^^ haha. ni kan säkert tänka er vad mycket jag behövde då :O
MEN! det blir däremot konsert. ska se Imminence ^^ två av mina gamla klasskompisar spelar i det bandet (en går fortfarande i min klass men ändå haha)

seeeeen hittade jag idol-jays band :O sjukt bra :D Von Benzo heter dom och ni MÅSTE kolla upp dom. antingen på MySpace eller Spotify :D

kanelbulle come to meee.... antar jag får gå ner och köpa något kaneligt för någon bakning is NOT GONNA HÄNDA :(


kanske ska bjuda på en gammal sommarbild:



ignorera mina tjockisben :(
btw måste slinga håret blont igen för INGEN ANNAN färg fastnar på mitt hår :'(
fick silverschampo av syrran så det kanske blir bättre nu :)

blörk

Kommentarer (0)

2010-10-03 @ 22:42:52

uuuuueeeee jag vill kräka på folk som är mina "VÄNNER" men när dom hittar nya och roligare folk så passar inte jag längre. fyfan! tänker inte höra av mig ett piss längre!
men för er blir det väl ingen skillnad eller hur?

nej usch... dom är inte ens värda detta inlägg..

aja. nyss kollat på one tree hill som vanligt med älskling.. borde kalla det något annat så det slipper bli tjatigt?
typ "dagens" eller något ^^

imorgon är det skola och känns fan inte som man vill gå ut för det är skitkul väder nuförtiden ju.
avundsjuk på min syster som köpt en skitmysig och snygg jacka, provade den innan idag.
men 1300 kr är inte mina :'(

nu ska jag gå och ta en tablett och gå och lägga mig med älskling. allt negativt tåls inte att tänka på just nu :(
(allergitablett är det jag ska ta då alltså, vem vet, någon har kanske vild fantasi heheheheh)

eyes set to kill och en bra låt ja

Kommentarer (0)

2010-10-03 @ 16:28:46

haha älskling ligger och sover.. pic did happend :D nu la sig min katt mellan benen på han hehehe

en bra låt; young blood spills tonight med eyes set to kill.

my dreams will never come true

Kommentarer (0)

2010-10-02 @ 20:23:58

varför ska alla få vad dom vill men inte jag?
mina drömmar kommer aldrig bli verklighet..

sponsra tina-fonden

Kommentarer (0)

2010-10-02 @ 17:08:36

mhm. jobbat. slutar nästa helg :(
trött på det ^^
ska bli skönt att ha sovmorgon på helgerna faktiskt, har inte haft det på typ 1 år och några månader.
MEN! pengar. behöver. man.

måste hitta ett annat jobb... vill ha kameran dödligt mycket till juldagsrean men har bara 400:- i min spargris :(
det kommer aldrig komma upp i ca 4000 tills december/januari..
vill gråååta eller något :(

aja. todaay händer inte mycket, slappdag. älskling kommer sen, as usual :D

shoppingdag nr 2

Kommentarer (0)

2010-10-01 @ 22:19:23

såååå nyss kommit hem, varit i malmö och köpt mina kängor :D efter det varit hos syrran :)
nu är mina pengar slut :(

snart ska älskling och jag kolla skräckfilm :D